De Elementen voor particulieren

inspiratie keuken, keuken ideeën

Maak kennis met ons en daag ons uit.

Wij zijn de ontwerpers van De Elementen. Daag ons uit om het unieke in jouw opdracht te vinden en een ontwerp te maken dat jouw interieur bijzonder maakt.
Kom praten, leg je wensen en ideeën op tafel, dan gaan wij daarmee aan de slag. We gaan ervoor om je aangenaam te verrassen en laten bij het ontwerpvoorstel ook een moodboard zien van materialen en kleuren waarmee het ontwerp tot leven komt.
Bij De Elementen doorlopen we een vast traject waarin alle aspecten van het ontwerp aan bod komen. Van kennismaking tot en met realisatie ben je verzekerd van hoogstpersoonlijke begeleiding.

interieur inspiratie, keuken, badkamer, wellness

Hoe wij te werk gaan

Hoe kan ik de kwaliteit van mijn ruimte verbeteren? Welke kleuren en materialen passen bij mijn smaak en de functie van de ruimte? Gaat het om een integraal ontwerp of een enkele ruimte? Deze vragen gaan we beantwoorden tijdens de (vrijblijvende) kennismaking.

Laat ons ontwerp je verrassen
We voldoen graag aan je verwachtingen maar liefst nog wat extra. Als we allemaal het yes! gevoel hebben, dan is het goed. Eerlijk is eerlijk, wij vragen voor onze ontwerpen wel een redelijke vergoeding.

Van concept naar uitwerking

Geef je groen licht, dan gaan we aan de slag om onze belofte waar te maken. De Elementen heeft ervaren specialisten om opdrachten op ieder niveau adequaat te kunnen realiseren.
We werken het ontwerp nu in detail uit en presenteren het met een voorstel voor kleuren, materialen en functionele elementen.

luxe materialen, moodboard inspiratie

Materialen brengen het ontwerp tot leven

We hebben je nu een moodboard laten zien maar het is aan jou. In De Elementen kunnen we een geweldig arsenaal aan materialen en combinaties laten zien. We zijn er de halve wereld voor overgegaan en alles is natuurlijk van onberispelijke kwaliteit. Veel fabricaten zijn als maatwerk leverbaar, daardoor is er veel mogelijk.

Nu het ontwerp vaststaat zullen we in deze fase concrete materiaal- en product voorstellen doen en tijd besteden aan het uitwerken van maatwerk en het aanvragen van prijzen hiervoor. Vervolgens presenteren we een nauwkeurige offerte, waarin u een overzicht krijgt van de kosten en eerste voorlopige planning van het project.

interieur ideeën, design trends

De visie wordt werkelijkheid

Nadat we de offerte met je hebben doorgenomen en eventuele aanpassingen zijn besproken, stellen we de definitieve opdrachtbevestiging op. Wij dragen zorg voor de productie, planning, leveringen, benodigde werktekeningen en productgegevens. Heb je zelf een uitvoerder op het oog? Uitstekend, wij werken graag samen met nieuwe uitvoerende partijen. Maar als je wilt, dan kunnen wij op basis van onze jarenlange ervaring een capabele partij voordragen die het proces tot het eind begeleiden, zodat je er geen omkijken naar hebt.

Wij komen graag in gesprek!

Vraag een adviesgesprek aan