Balans tussen licht en volume

luxe keuken, keuken inspiratie
Opdracht

Interieur | Exterieur | Keuken

Merken

Modulnova | Rimadesio | Boley

Locatie

Woerden

Woning in Woerden

Licht is in onze architectuur de voornaamste bouwsteen. Ruimte, exquise materialen en perfectionistische detaillering komen tot hun recht door het licht dat alles tot leven doet komen. Denkend vanuit licht kwam deze ruimte tot stand. In een traditionele woning was een uitbouw noodzakelijk om een moderne woonkeuken te kunnen realiseren. Door tussen de bestaande ruimte en uitbouw een doorlopende lichtstrook te voorzien wordt de ruimte van vloer tot vloer doorsneden met daglicht. Hiermee heeft de woning een heldere hedendaagse uitstraling gekregen! Het centrale marmeren keukenblok van Modulnova verhoudt zich tot deze extra lichtbron, waardoor zijn dimensies passen in het totaalbeeld.

Van MODULNOVA is ook het vernieuwende concept van wandmeubels die in een visueel open ruimte als deze voor een vloeiende verbinding kunnen zorgen tussen verschillende functionele gebieden. Deze meubels voldoen in gesloten vorm aan de hoogste normen die voor keuken worden gesteld, maar kunnen ook in hetzelfde stramien doorgaan als open meubel. Deze flexibiliteit nodigt uit tot creatieve invulling.

Voor deze woning werkten we ook met Boley, die de open haard in de eetruimte leverde; de keramische ombouw is maatwerk naar eigen ontwerp. Rimadesio leverde de elegante kamerhoge schuifdeuren. Deuren van Rimadesio passen we graag toe om hun ingetogen karakter, dat de ruimtelijkheid zo veel mogelijk intact laat.

Wij komen graag in gesprek!

Vraag een adviesgesprek aan