Het hart van de woning

high-end interieur, luxe interieur
Samenwerking

Culimaat

Opdracht

Totaalproject

Merken

BYOS | Piba Marmi | Gaggenau | Total Wellness

Locatie

Amsterdam

Dit project aan de Amsterdamse grachten is een ode aan elegantie en verfijnde esthetiek. Dit is een ruimte waar modern design en klassieke invloeden naadloos samenkomen.

 

De interieur ontwerper Jos van Zijl heeft met dit project bewezen dat een interieur niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel en comfortabel. Elk element in deze ruimte is zorgvuldig ontworpen en geplaatst om een harmonieus samenspel van vorm en functie te creëren. Dit resulteert in een interieur dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk. Het nodigt uit tot ontspanning, contemplatie en het koesteren van de kleine geneugten van het leven.

Samenwerking Culimaat: “De keuken is een centraal onderdeel van het huis geworden er is vanuit de hele ruimte contact met de keuken. De woonkamer werd ingericht met grote banken en bijpassende salontafels, waardoor het de ruimte biedt aan een groot gezelschap. In het ontwerp is niet alleen rekening gehouden met het uiterlijk, maar zeker ook met het dagelijks gebruik van de keuken.”

Wij komen graag in gesprek!

Vraag een adviesgesprek aan